Open Sportweek 2022

Open Sportweek 2022

Open Sportweek 2022

gratis toegang tot het USC

Open Sportweek 2022

Van 16 mei tot en met 22 mei krijgt iedereen gratis toegang tot het Universitair Sportcentrum in Leiden en Den Haag tijdens de Open Sportweek. Ook PlexFit in het centrum van Leiden zal deze week vrij toegankelijk zijn. Neem je huisgenootje, sportmaatje, collega of vriend of vriendin de hele week gratis mee naar een van onze groepslessen of neem een kijkje in een van onze fitnessruimtes. Check onze ‘USC Leiden’ app en zie waar en wanneer jouw lessen plaatsvinden. Tijdens de Open Sportweek kun je niet alleen gratis sporten: je kunt ook een zomerabonnement aanschaffen met korting!

Inschrijven voor de Open Sportweek kan vanaf 2 mei via onze website (mijn.uscleiden.nl) of via onze USC Leiden app (Android of iOS). Selecteer bij je inschrijving het abonnement: 'Open Sportweek 2022' en sport de hele week gratis!

Zomerabonnement

Het zomerabonnement is geldig van 16 mei tot en met 31 augustus 2022. De prijs is slechts €45 en geldt voor iedereen. Let op: je kan het abonnement aanschaffen vanaf 16 mei tot en met 12 juni 2022!

Geplaatst op 28 Apr 2022, om 16:23

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon