​GNSK 2022

​GNSK 2022

​GNSK 2022

​GNSK 2022

Omdat het GNSK 2021 niet door is gegaan wordt er vooruit gekeken naar de volgende editie. Het GNSK van 2022 staat voor het eerst in de geschiedenis gepland in twee steden. Op 10, 11 en 12 juni 2022 zullen meer studenten dan ooit de strijd met elkaar aan gaan in Delft en Den Haag. Doordat het GNSK voor het eerst in historie in twee steden tegelijk plaats zal vinden wordt er namelijk gemikt het sportprogramma uit te breiden naar meer dan 20 sporten. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) is het grootste, jaarlijks terugkerende, meerdaagse multisportevenement voor studenten in Nederland. Het GNSK wordt ieder jaar in een andere stad georganiseerd en gemiddeld zijn er zo’n 1500 deelnemende studenten uit 16 verschillende studiesteden. Traditioneel gezien gaan de studenten de strijd met elkaar aan in zo’n 12 tot 16 verschillende sportdisciplines. De studentenstad die over al deze sportdisciplines het best presteert wordt gekroond tot eindwinnaar van het GNSK!

Wil jij hier meer van weten? Ga dan naar: https://studentensportnederland.nl/gnsk/

Aftermovie 2019

Geplaatst op 20 Jan 2022, om 14:45

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon