USC weer volledig open

USC weer volledig open

USC weer volledig open

USC weer volledig open

Geweldig nieuws! Op 14 januari is meegedeeld dat sportscholen weer mogen starten met binnen- en buitensport. Het Universitair Sportcentrum is erg blij met dit goede nieuws! Dit betekent uiteraard dat wij dan ook direct op zaterdag 15 januari onze sporters weer verwelkomen op al onze locaties in Leiden en Den Haag.

De deuren van het USC hoofdgebouw, Plex-Fit en The Buzz (Den Haag) staan vanaf zaterdag 15 januari weer open voor vrijwel alle sporten. Hierbij gelden weer onze reguliere openingstijden. Let op: je moet je nog wel inschrijven voor de groepslessen. Fitness is vrij toegankelijk.

Heb je de USC Leiden App al geüpdate? De oude ‘My USC Leiden Sports app’ werkt niet meer. In de nieuwe App (Google Play Store of Apple Store) zit zowel de QR code scanner voor de toegang als het reserveren voor sportlessen, vrij sport, aankopen van abonnementen en cursussen. Inloggen in de App gaat gewoon met je bestaande gegevens. Let op: Bij rooster kun je filters selecteren voor de sporten waarin je geïnteresseerd bent. Alleen van die sporten verschijnen de lessen in jouw rooster.

Ook de reserveringswebsite, mijn.uscleiden.nl is volledig vernieuwd, er is dus ook een nieuwe link voor.

Je kan nu tot 90 dagen van te voren reserveren, maximaal 8 openstaande reserveringen tegelijk. Waarvan maximaal 3 reserveringen per dag. De lessen staan online dus je kan je nu al registreren voor de lessen van morgen!

Wij zijn nog in afwachting van bericht van de zwembaden. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit communiceren via onze social media kanalen en onze website.

De horeca is alleen geopend voor to-go producten en publiek is nog steeds niet toegestaan. Daarnaast kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden tegen teams van andere verenigingen.

Voor nu in ieder geval heel veel sportplezier toegewenst!

Team USC


Geplaatst op 14 Jan 2022, om 21:14

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon