Update reserveringssyteem USC Leiden en Den Haag

Update reserveringssyteem USC Leiden en Den Haag

Update reserveringssyteem USC Leiden en Den Haag

Update reserveringssyteem USC Leiden en Den Haag

Op dinsdag 21 december 2021 vindt er een grote update plaats van het toegangscontrole- en reserveringssysteem van het USC. Gedurende deze dag is het tot waarschijnlijk 17.00 uur niet mogelijk om via de website of app reserveringen en/of aankopen te doen. Als je wilt reserveren kan je via de mail contact opnemen met het USC: reserveren@usc.leidenuniv.nl

Na de update zijn er een aantal zaken veranderd:

Nieuwe app en website

  • De ‘USC Access Control App’ wordt uitgebreid met de nieuwe functionaliteit. Update deze zodra je in de mogelijkheid bent, via de Google Play Store of de Apple Store. De ‘My USC Leiden Sports app’ die nu gebruikt wordt om te reserveren zal niet meer werken en kan je verwijderen van je device. In de nieuwe APP zit zowel de QR code scanner voor de toegang als het reserveren voor sportlessen, vrij sport, aankopen van abonnementen en cursussen. Inloggen in de APP gaat gewoon met je bestaande gegevens.
  • De reserveringswebsite, mijn.uscleiden.nl is volledig vernieuwd, er is dus ook een nieuwe link voor. Inloggen op de website gaat gewoon met je bestaande gegevens. De nieuwe link werkt pas op 21 december na 17.00 uur.

Reserveren

  • Reserveringsfrequentie voor sportlessen is aangepast. Je kan tot 90 dagen van te voren reserveren, maximaal 3 reserveringen per dag en maximaal 8 actieve reserveringen tegelijk. Hiermee hopen we dat het reserveren voor jullie wat makkelijker en eerlijker wordt.
  • Het is nu mogelijk om via de APP of site een zaal of veld te reserveren voor vrije sportbeoefening. Dus wil je een uurtje vrij voetballen of een uurtje vrij dansen in je eentje of met wat mede sporters, dan kan je dit nu zelf reserveren en hoef je niet meer een mail te sturen naar het USC. Je kan tot 7 dagen van te voren reserveren, maximaal 1 reserveringen per dag en maximaal 1 actieve reservering tegelijk. Bij elke reservering kan je ook medespelers (als je die hebt) erbij zetten. Als iedereen een abonnement heeft is dit gratis. Voor sporters zonder abonnement zitten er kosten aan verbonden.
  • Op de reserveringswebsite vind je ook het weekrooster terug en kan je door middel van een filter zoeken op welke sporten je leuk vind, en waar en wanneer ze gegeven worden.

Aanpassen profiel en algemene voorwaarden

  • Vanwege de grote aanpassing is het voor alle leden van het USC verplicht om voordat ze kunnen reserveren hun online profiel in orde te maken. Iedereen moet aangeven of ze wel of geen mails van ons willen ontvangen, de algemene voorwaarden en de privacy voorwaarden moeten geaccepteerd worden en als je de vingerscanners wilt blijven gebruiken moet je ook de biometrische voorwaarden accepteren.

Ongetwijfeld zullen er na de update nog wat foutjes in de omgeving zitten. Loop je ergens tegenaan, stuur ons dan een mailtje op sportcentrum@usc.leidenuniv.nl en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

We hopen met deze grote update dat de online omgeving voor iedereen een stuk prettig wordt om mee te werken.

Geplaatst op 17 Dec 2021, om 15:08

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon