80's Fitness Club Power Release Party was een groot succes!

80's Fitness Club Power Release Party was een groot succes!

80's Fitness Club Power Release Party was een groot succes!

80's Fitness Club Power Release Party was een groot succes!

​Op zaterdag 3 juli vond de Club Power Release Party plaats. In drie shifts konden sporters hun beste powermoves laten zien, in een aangeklede discozaal en met prachtige outfits á la de jaren tachtig van de vorige eeuw. Niet alleen abonnementhouders van het USC konden hun best geklede beentje voor zetten, ook de introducees die zij meebrachten hebben het fantastisch gedaan! Het USC is onder de indruk van de prachtige outfits en positieve vibes die de sporters hebben meegebracht naar het evenement, hopelijk viel het mee met de spierpijn achteraf!

Heb jij de release party gemist? Niet getreurd! De club power choreo’s zullen de komende weken nog op het programma staan, deze zijn meerdere keren per week te volgen op het USC. Inschrijven voor deze en andere groepslessen kan elke avond vanaf 20.00 uur in onze app voor de volgende dag. Uiteraard komen er in de toekomst ook meer thema-evenementen voorbij, dus hou vooral onze website en social media in de gaten om up to date te blijven van alle plannen in en rond het USC!

Geplaatst op 13 Jul 2021, om 14:42

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon