30% korting op craft, puma en under armor artikelen voor USC leden

30% korting op craft, puma en under armor artikelen voor USC leden

30% korting op craft, puma en under armor artikelen voor USC leden

b2b lab sports wear

30% korting op craft, puma en under armor artikelen voor USC leden

Heb je je ooit afgevraagd waar jouw favoriete USC-docent zijn sportkleding vandaan heeft? Of heb je een van onze USC-medewerkers voorbij zien lopen en dacht je: waar haal ik zo'n shirt vandaan? Het antwoord is b2blab.nl! Met de heropening van het USC is dit het perfecte moment om ervoor te zorgen dat je garderobe past bij jouw flitsende sportsessies. En om dit nog beter te maken: je kunt nu je favoriete sportkledingartikelen bij B2B Lab krijgen met 30% korting! Met de kortingscode USCLEIDEN30 krijg je tijdens het afrekenen 30% korting op alle sportkledingartikelen in je winkelwagen. Een klein gebaar waarmee wij jullie willen bedanken voor al je geduld en steun in het afgelopen anderhalf jaar!

Het USC is erg blij dat de deuren eindelijk weer helemaal open zijn. Niets is zo fijn als onze enthousiaste sporters de mogelijkheid te bieden om naar de sportschool te gaan, groepslessen te volgen, trainingen te volgen met hun sportteam of te zwemmen. Hopelijk kun je net zo genieten van deze kortingscode als van het USC. De webshop heeft misschien een geselecteerd aantal artikelen in de aanbieding, maar er is zeker voor ieder wat wils! Houd er rekening mee dat de actiecode niet van toepassing is op artikelen in de uitverkoop.

https://www.b2blab.nl/webshop/

Geplaatst op 13 Jul 2021, om 13:27

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon