Corona versoepelingen vanaf 26 juni 2021

Corona versoepelingen vanaf 26 juni 2021

Corona versoepelingen vanaf 26 juni 2021

Corona versoepelingen vanaf 26 juni 2021

Vanaf 26 juni worden er weer een aantal coronamaatregelen versoepeld. De mondkapjesplicht vervalt en de horeca van het USC kan weer open volgens de reguliere openingstijden.

Vanaf zaterdag 26 juni worden er weer een aantal maatregelen versoepeld. Hieronder kort aangegeven wat er weer extra mogelijk is in het USC.

  • De mondkapjesplicht vervalt per 26 juni. Eenieder die dat wil, mag uiteraard wel een mondkapje blijven dragen.
  • De horeca van het USC is weer op de reguliere tijden geopend. We sluiten nu op doordeweekse avonden om 23.30 uur i.p.v. 21.30 uur.
  • Publiek is weer toegestaan, maar wel op 1.5m afstand.
  • Oefenwedstrijden en competities zijn weer toegestaan.

Als USC zijn we blij dat we weer net wat meer mogen. Maar vergeet niet, blijf je aan de maatregelen houden! Deze gelden voor iedereen, ongeacht of je gevaccineerd bent of niet.

Zelftests

Sinds 5 mei 10u zijn er gratis zelftesten beschikbaar voor medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden via zelftestonderwijs.nl. Deze zijn beschikbaar gesteld door het ministerie van OCW. We roepen onze sporters op die in deze categorieën vallen op om gebruik te maken van deze mogelijkheid wanneer zij naar de universiteit komen – het vergroot de veiligheid op de universiteit, voor je medestudenten en collega’s. Je kunt in principe voor elk bezoek opnieuw een zelftest doen, er zijn voldoende tests beschikbaar. Het afnemen van de zelftesten is de eigen verantwoordelijkheid van studenten en medewerkers, en is niet verplicht. Informatie over hoe de test werkt, vind je ook op zelftestonderwijs.nl


Geplaatst op 24 Jun 2021, om 10:13

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon