​Hardlopen met Leiden Marathon-motivatie

​Hardlopen met Leiden Marathon-motivatie

​Hardlopen met Leiden Marathon-motivatie

​Hardlopen met Leiden Marathon-motivatie

Hardlopen is een ideale sport in lockdowntijden. Het is corona-proof, voor alle niveaus geschikt, je kunt het zo vaak doen als je wilt en je voelt je conditie snel vooruit gaan. Alleen is het moeilijk de motivatie er in te houden… Herkenbaar? Stel dan een concreet doel: het lopen van een afstand van Leiden Marathon op 10 oktober 2021. Met afstanden van 5km tot 42km is deze voor iedereen geschikt om mee te doen.

Mooie bijkomstigheid is dat Leiden Marathon voor alle hardloop afstanden het officiële Nederlandse Studenten Kampioenschap is. Direct inschrijven is de beste motivatie! Inschrijven kan hier. Vergeet niet te vermelden dat je student bent want dan doe je automatisch mee met het NSK.


Meer motivatietips

Het volgen van een schema werkt motiverend. Een professioneel schema is ook een must voor een goede opbouw. Wil je je conditie op peil brengen om 5km te kunnen lopen? Of loop je dat al en wil je opbouwen naar 10km of halve marathon? Kijk dan hier: USC Hardloop schema's.pdf en vind een voor jou geschikt schema.

Probeer een loopmaatje te vinden, samen lopen werkt!

Ook afwisseling in je routes helpt om gemotiveerd te blijven. Je hebt zelf waarschijnlijk een favoriet hardloop rondje. Het populairste hardlooproute van Leiden, rondje Singel, klinkt jou vast ook niet onbekend. Maar heb je deze ideale hardloop routes allemaal al eens geprobeerd?

Ben jij niet zo’n hardloper maar wandel je liever? Leiden Marathon organiseert op 18 september het wandel event met de afstanden 10km, 21km en 42km. Schrijf je in!


Geplaatst op 27 May 2021, om 11:20

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon