​USC ZOMERABONNEMENT

​USC ZOMERABONNEMENT

​USC ZOMERABONNEMENT

Kom 3 maanden sporten voor slechts € 39,95!

​USC ZOMERABONNEMENT

Een kilootje te veel overgehouden aan het quarantaineleven? Eindelijk mogen we weer! Het USC biedt daarom deze zomer een zeer voordelig zomerabonnement om weer helemaal (terug) in shape te komen.

Iedereen, dus studenten, medewerkers én externen, sport van 19 mei tot en met 31 augustus voor slechts € 39,95 op alle 3 onze locaties! Verkoop start op 18 mei. Heb je nog nooit een abonnement bij het USC gehad? Dan komt er nog € 12,90 inschrijfkosten bij.

Wat voor sporten? Het USC biedt op 4 verschillende outdoor zones groepslessen aan: er is een zone Power, een zone Dans, een zone boksen en een zone Yoga. Het aanbod per zone is zeer gevarieerd. Kom bijvoorbeeld voor een les clubpower, bootcamp, jumping, club yoga, meditatie, zumba, buikdansen of hiphop femme. Ook kun je de buitenvelden reserveren voor voetbal, rugby, hockey, frisbee of tennis. Het buitenterrein van het USC is hier volledig op ingericht. En zin om baantjes te trekken? Ook in De Zijl kun je deze zomer weer op gezette tijden terecht met je abonnement. Binnen fitness is ook weer toegestaan en dat betekent fitness in het USC zowel boven als beneden, fitness in Den Haag en volop trainen in de PlexFit.

Het abonement is vanaf 18 mei 2021 te koop tot en met 28 juni 2021.

Voor het complete sportaanbod, kijk op https://www.uscleiden.nl/sport/sportaanbod.html of meld je direct aan via www.dmsonline.uscleiden.nl of de My USC Leiden Sports App (downloaden via App of Play Store).

Geplaatst op 15 May 2021, om 09:31

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon