Club Joy convention 2021 op zaterdag 6 maart

Club Joy convention 2021 op zaterdag 6 maart

Club Joy convention 2021 op zaterdag 6 maart

Een MAGISCHE online experience voor CLUBMANAGERS, INSTRUCTEURS én SPORTERS

Club Joy convention 2021 op zaterdag 6 maart

Neem gratis deel aan de Club Joy Convention aanstaande zaterdag 6 maart. Een magische online experience. Het thema van deze convention is #WEDOENHETSAMEN. Maar liefst 14 workouts en 9 lezingen worden op deze dag live aan jou gepresenteerd via www.clubjoy.live. Het wordt een waar online en interactief spektakelstuk.

Het thema voor de convention van 6 maart is #WEDOENHETSAMEN. Een thema dat wat ons betreft staat voor de volledige coronaperiode, inclusief de lockdowns, waarin we ons keihard inzetten en in hebben gezet, voor iedereen die wij een warm hart toedragen. En niet onbelangrijk, deelname is voor iedereen gratis!

We willen zo veel mogelijk deelnemers inspireren en enthousiasmeren. Hier mag niets, maar dan ook helemaal niets in de weg staan!

Voor clubmanagers en -eigenaren hebben we een vijftal inspirerende lezingen, gegeven door bekende gezichten uit onze branche. Daarnaast bieden wij ook twee productpresentaties aan van mooie innovaties in onze branche.

Voor instructeurs lanceren we 14 nieuwe programma’s, waaronder de lancering van de best of all time releases van onze vijf ESSENTIALS. Daarnaast hebben we speciaal voor instructeurs een viertal workshops, waaronder een interactieve kennisquiz.

Ook sporters zijn van harte welkom om mee te doen!

De dag wordt naast erg leuk, vooral ook heel leerzaam. We gaan er met elkaar een hele speciale dag van maken.

Registreer nu

Geplaatst op 4 Mar 2021, om 11:46

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon