USC start met buiten HIIT in Den Haag

USC start met buiten HIIT in Den Haag

USC start met buiten HIIT in Den Haag

USC start met buiten HIIT in Den Haag

Het USC start vanaf maandag 1 maart in Den Haag met buiten High Intensity Interval Trainingen. De training is een ‘body weight’ training die wordt gegeven op het Malieveld. Je hoeft dus niets mee te nemen. Zorg er wel voor dat je sportschoenen aan hebt die vies mogen worden en dat je een bidon met water bij je hebt. Voor de training verzamelen wij achter het koffiehuis naast het skatepark. Vanaf daar loop je naar de trainingslocatie met de trainer. Op de trainingslocatie kun je je sporttas eventueel laten staan.

De trainingen worden aangeboden volgens de geldende Covid regels (2 personen en op 1,5 meter afstand) en worden gegeven door onze trainer Zak.

Trainingstijden op maandag, woensdag en vrijdag zijn:

12.00 uur - 13.00 uur

13.00 uur - 14.00 uur

17.00 uur - 18.00 uur

18.00 uur - 19.00 uur

Inschrijven kan vanaf 18.00 uur voor de volgende dag. Dat betekent dus dat je vanaf zondag om 18.00 uur kunt inschrijven voor de training op maandag, op dinsdag vanaf 18 uur voor de training op woensdag et cetera. Kom niet eerder dan 5 minuten van tevoren om groepsvorming te voorkomen. Je kunt je voor 1 les per dag inschrijven.

Reserveren voor de activiteiten kan via de My USC Leiden Sports App of via www.dmsonline.uscleiden.nl.

Geplaatst op 25 Feb 2021, om 14:45

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon