​Waarschuwings- en boete systeem USC

​Waarschuwings- en boete systeem USC

​Waarschuwings- en boete systeem USC

​Waarschuwings- en boete systeem USC

Het USC gaat binnenkort starten met een waarschuwings- en boete systeem bij deelname aan groepslessen en fitnesstrainingen. Het is belangrijk dat de ruimte die er is om te sporten zo goed mogelijk gebruikt wordt door de sporters. Bij het niet aanwezig zijn van een reservering en het niet tijdig annuleren van deze reservering ontvang je straks de eerste keer een waarschuwing. Deze waarschuwing blijft twee maanden geldig, daarna vervalt hij.

Als je binnen deze twee maanden opnieuw niet aanwezig bent bij een gemaakte reservering wordt je account voor 7 dagen geblokkeerd en krijg je een boete van 2,50 euro. Na 7 dagen wordt je account weer actief en vervalt de boete automatisch. Je kan er ook voor kiezen om de boete te betalen. Na betaling van de boete kan je direct weer reserveren. Het systeem geldt alleen voor groepslessen en fitness inschrijvingen.

Indien je het niet eens bent met een ontvangen waarschuwing kan je een e-mail sturen naar sportcentrum@usc.leidenuniv.nl waarin je aangeeft en aantoont dat je de waarschuwing niet had moeten ontvangen. Het USC zal dit beoordelen.

Wij zullen jullie op een later moment via al onze kanalen op de hoogte brengen wanneer deze regeling van kracht zal zijn.

Geplaatst op 25 Feb 2021, om 16:08

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon