USC vanaf zondag 7 februari tijdelijk gesloten

USC vanaf zondag 7 februari tijdelijk gesloten

USC vanaf zondag 7 februari tijdelijk gesloten

Vanwege sneeuwval en ijzel

USC vanaf zondag 7 februari tijdelijk gesloten

Er is vanaf vannacht veel sneeuwval voorspeld. Dit heeft consequenties voor het gebruik van onze velden/banen. Bij besneeuwde velden en banen mogen deze niet worden gebruikt. Ook bij opdooi (overgang vorst-dooi) is het niet toegestaan om de banen en velden te betreden omdat deze dan extra kwetsbaar zijn. Om deze reden is er besloten om de sportvelden, tennisbanen, buitenfitness en het clubgebouw vanaf zondag te sluiten. Dit is voor onbepaalde tijd, tot nader bericht.

Per dag zal beoordeeld worden of er van de velden/banen gebruik gemaakt kan worden. Naar alle waarschijnlijkheid houdt het slechte weer gedurende volgende week nog aan. Wij zullen jullie per mail en op onze socials op de hoogte houden en hopen jullie zo snel mogelijk te kunnen informeren wanneer wij alles weer in gebruik kunnen nemen.

Geplaatst op 6 Feb 2021, om 10:25

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon