Verlenging Lockdown

Verlenging Lockdown

Verlenging Lockdown

tot 3 maart

Verlenging Lockdown

Het zal jullie niet zijn ontgaan: het kabinet heeft besloten de huidige lockdownmaatregelen te verlengen tot 3 maart. Vanaf zaterdag 23 januari geldt in Nederland ook een avondklok tussen 21.00 uur en 04.30 uur. Alle sportactiviteiten van het USC worden één uur en 15 minuten voor de start van de avondklok beëindigd. Sporten is daardoor mogelijk tot uiterlijk 19.45 uur. Dit geeft onze medewerkers de tijd om alles af te sluiten en ook zelf op tijd thuis te zijn.

Meer informatie over de avondklok vind je op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklokWe hopen dat het goed met jullie gaat en dat het jullie lukt de moed erin te houden. Blijf vooral in beweging, bijvoorbeeld met work-outs via fitsnacks.tv of via onze eigen kanalen:

(w) www.uscleiden.nl / www.uscleiden.com
(i) instagram uscleiden / instagram USCTheBuzz
(f) facebook uscleiden
(y) youtube uscleiden

Geplaatst op 3 Feb 2021, om 16:00

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon