​Fitness Cardio

​Fitness Cardio

​Fitness Cardio

extra materialen beneden in de horeca/entree

​Fitness Cardio

Vanaf vanavond 21.00 uur gaat de inschrijving open voor ons geheel nieuwe fitness cardio gedeelte in de entree van het hoofdgebouw. Om meer fitnessplekken te creëren hebben wij de entree/horeca van het USC hoofdgebouw ingericht met de volgende fitnessmaterialen:

  • 6 spinningfietsen
  • 1 crank cycle
  • 1 airbike
  • 2 loopbanden
  • 1 roeiergometer
  • 2 matjes
  • 2 steps
  • 2 club power sets
  • 1 bosu ball
  • Kettlebells 4, 6 , 8 en 12 kg

Dat betekent dat we nu 3 fitnessmogelijkheden hebben in Leiden. Je kan je inschrijven voor 1 blok, of fitness USC boven, of Fitness Cardio (in de horeca/entree), of PlexFit. Voor alle locaties geldt: inschrijven voor een blok kan elke dag vanaf 21.00 uur voor de blokken van de dag erna.

Geplaatst op 5 Nov 2020, om 14:53

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon