​USC fitnesstent buiten wordt afgebouwd

​USC fitnesstent buiten wordt afgebouwd

​USC fitnesstent buiten wordt afgebouwd

Woensdag 26 augustus: fitness gesloten

​USC fitnesstent buiten wordt afgebouwd

Aan alles komt een eind, en dat geldt ook voor de fitnesstent op het buitenterrein van het USC. Vanaf 19 juni hadden sporters de mogelijkheid te fitnessen op twee verschillende locaties, namelijk binnen én buiten. Hierdoor kon alle fitnessapparatuur gewoon worden gebruikt, zonder verlies van capaciteit, geheel volgens alle corona-veiligheidsvoorschriften. Wij waren dan ook heel blij met deze mogelijkheid.

Helaas zijn we genoodzaakt de buitentent af te bouwen. De grond van het USC waarop de tent staat is verkocht en de vastgoedontwikkelaar gaat deze grond nu bouwrijp maken. (De nieuwbouw van het USC staat vooralsnog gepland voor 2023.) Een groot deel van de fitnessapparatuur gaat weer terug gaat naar de fitness in het hoofdgebouw. Door deze verhuizing is de fitness op woensdag 26 augustus dan ook gesloten. Vanaf 27 augustus is de fitness, in gewijzigde opstelling, weer open. Op 26 augustus kunnen sporters gebruikmaken van onze locatie Plex-Fit in de binnenstad.

Geplaatst op 19 Aug 2020, om 13:19

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon