Corona: aanpassing horecabeleid

Corona: aanpassing horecabeleid

Corona: aanpassing horecabeleid

Corona: aanpassing horecabeleid

Vanaf 10 augustus 2020 gelden er vanwege het verscherpen van de landelijke Corona maatregelen aanvullende regels voor de horeca locaties van het USC

Reservering ter plekke

 • Bij alle restaurants, cafés en terrassen, binnen en buiten, moet gereserveerd worden. De reservering wordt ter plaatse volgens het ‘wait to be seated principe’ gedaan. Op het USC dien je je te melden bij de medewerker aan de sportbar. Is er een plek vrij, dan kan je gaan zitten. Is er geen plek vrij, dan zal je moeten wachten tot er wel een plek vrij is.

Gezondheidscheck

 • Bij alle restaurants, cafés en terrassen, binnen en buiten, moet een gezondheidscheck plaatsvinden. In een gezondheidscheck (ook wel triage genoemd) vraagt een medewerker of de bezoeker verkouden is of koorts heeft.
  • Bij het opnemen van de bestelling aan de sportbar worden de gezondheidsvragen gesteld

Registratie gegevens

 • Per 10 augustus is het in de horeca verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

  • Gasten registreren zich op vrijwillige basis. Als een gast geen toestemming wil geven, kan de toegang tot de horeca niet worden geweigerd.
  • Gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek.
  • Gegevens kunnen ingevuld worden op een formulier welke bij het opnemen van de bestelling aan de klant wordt gegeven.

Langere wachttijden

De USC medewerkers moeten extra handelingen uitvoeren voordat er consumpties verstrekt kunnen worden. We vragen iedereen hier rekening mee te houden en ook rekening te houden met langere wachttijden.

Geplaatst op 18 Aug 2020, om 10:11

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon