Douches USC hoofdgebouw tijdelijk gesloten

Douches USC hoofdgebouw tijdelijk gesloten

Douches USC hoofdgebouw tijdelijk gesloten

Gesloten tot en met 12 augustus

Douches USC hoofdgebouw tijdelijk gesloten

​Alle douches in alle kleedkamers van het hoofdgebouw zijn gesloten in verband met verhoogde legionella waardes. De douches worden daarom thermisch gespoeld. Na het spoelen worden er direct monsters genomen van de verschillende douches. Die worden dan getest en over twee weken hebben we de uitslag. Dat kan helaas niet sneller.

Om deze reden zijn dus alle douches op het hoofdgebouw in elk geval tot en met 12 augustus gesloten. Zodra we bericht hebben dat de douches of een deel van de douches weer gebruikt mogen worden maken wij dit bekent op onze website en onze social media kanalen.

Geplaatst op 29 Jul 2020, om 09:46

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon