Bericht van het USC Management

Bericht van het USC Management

Bericht van het USC Management

Beste sporters,

Bericht van het USC Management

Afgelopen week werd aangekondigd dat de overheid de coronamaatregelen voor binnensportlocaties per 1 juli misschien gaat versoepelen. Het USC is hier natuurlijk erg blij mee, en jullie ongetwijfeld ook. Het is helaas nog onduidelijk of we echt op 1 juli open mogen, dat hangt af van de beslissing die de overheid in de week voor 1 juli neemt en of wij het verantwoord achten om ook voor binnensport te openen.

Het USC team is uiteraard al bezig met de plannen om, als het mogelijk is, op 1 juli weer op een veilige en verantwoorde manier de binnen faciliteiten te openen. We hopen alle sporters dan weer een uitgebreid sportprogramma aan te kunnen bieden, zowel binnen als buiten.

Tot die tijd kun je uiteraard gebruik maken van ons buitensport aanbod in de 3 verschillende outdoor zones, waaronder de zone Power, de zone Dans en de zone Yoga. In totaal heb je keuze uit 40 verschillende sporten. Daarnaast is het mogelijk extra voordelig te sporten door ons zomerabonnement. Je sport dan van 1 juni tot en met 31 augustus voor slechts € 41,50!

Wij hopen jullie hiermee op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en hopelijk zien we elkaar binnenkort weer in het USC.

Team USC

Geplaatst op 3 Jun 2020, om 12:33

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon