​USC ZOMERABONNEMENT

​USC ZOMERABONNEMENT

​USC ZOMERABONNEMENT

Kom 3 maanden sporten voor slechts € 41,50!

​USC ZOMERABONNEMENT

Een kilootje te veel overgehouden aan het quarantaineleven? Of kan je conditie wel een opkikker gebruiken? Het USC biedt ook deze zomer een zeer voordelig zomerabonnement om weer helemaal (terug) in shape te komen.

Iedereen, dus studenten, medewerkers én externen, sport van 1 juni tot en met 31 augustus voor slechts € 41,50! Verkoop start 1 juni.

Wat voor sporten? Het USC biedt op 3 verschillende outdoor zones groepslessen aan: er is een zone Power, een zone Dans en een zone Yoga. Het aanbod per zone is zeer gevarieerd. Kom bijvoorbeeld voor een les clubpower, bootcamp, jumping, club yoga, meditatie, zumba, buikdansen of hiphop femme. Ook kun je de buitenvelden reserveren voor voetbal, rugby, hockey, frisbee of tennis. Uiteraard gebeurt alles op 1,5 meter afstand van elkaar. Het buitenterrein van het USC is hier volledig op ingericht. En zin om baantjes te trekken? Ook in De Zijl kun je deze zomer weer op gezette tijden terecht met je abonnement.

Het abonement is vanaf 1 juni 2020 te koop.

Voor het complete sportaanbod van 40 sporten, kijk op https://www.uscleiden.nl/sport/sportaanbod.html of meld je direct aan via www.dmsonline.uscleiden.nl of de My USC Leiden Sports App (downloaden via App of Play Store).

Geplaatst op 29 May 2020, om 11:11

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon