​USC Leiden start gefaseerd met buitensport

​USC Leiden start gefaseerd met buitensport

​USC Leiden start gefaseerd met buitensport

​USC Leiden start gefaseerd met buitensport

Het Universitair Sport Centrum Leiden (USC) gaat na een lange pauze weer gefaseerd starten met buitensport. Allereerst zal er per woensdagavond 13 mei weer getennist kunnen worden op de acht banen achter het clubgebouw van het USC.

Tennissen wordt alleen mogelijk op reservering via www.dmsonline.uscleiden.nl. De mail met de reservering laat je op locatie bij aanvang zien aan de USC medewerker.Uiteraard wordt er alleen gesport volgens het officiële NOC*NSF-sportprotocol en het gespecificeerde tennisprotocol van de KNLTB.

Daarna zullen per 18 mei ook groepslessen worden hervat op het terrein rondom het USC-hoofgebouw. Dit betekent dat de parkeerplaats van het USC gesloten is en blijft. Ook voor de groepslessen buiten geldt dat deelname alleen mogelijk wordt door een les vooraf te reserveren. Wie zich nog niet fijn voelt bij sporten in de buitenlucht op het USC: het aanbod online lessen zal door blijven gaan. Zo houden we het sportaanbod zo uitgebreid mogelijk.

Ook zal per 18 mei weer gestart worden met de verenigingstrainingen in de buitenlucht: voetbal, hockey, rugby, tennis, volleybal, lacrosse en frisbee. Dit gebeurt wederom strikt volgens de protocollen van het NOC*NSF en de desbetreffende sportbonden.

Het maken van een reservering is tot nu toe alleen mogelijk voor onze leden. Alle reserveringen zullen gecontroleerd worden door de medewerkers van het USC.

Belangrijk om te vermelden is dat het noodzakelijk is dat alle partijen zich aan de voorgeschreven maatregelen houden. Gebeurt dit niet, dan kan dit zomaar betekenen dat het USC weer moet worden gesloten. Hierbij verwacht het USC dat sporters goed op de hoogte zijn van de meest recente sportprotocollen.

Om sporters zoveel mogelijk van het laatste nieuws rondom sporten op het USC op de hoogte te houden, is er een speciale coronapagina op de website van het USC geplaatst: https://www.uscleiden.nl/corona/

Ook zal het in de USC App naast het maken van reserveringen ook mogelijk zijn om het volledige sportrooster te checken.

Geplaatst op 13 May 2020, om 15:27

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon