Online Leiden Marathon

Online Leiden Marathon

Online Leiden Marathon

Online Leiden Marathon

De Leiden Marathon op 10 mei is helaas verplaatst naar het najaar vanwege de corona maatregelen. Maar vanaf 10 mei is er alsnog een alternatief om te gaan hardlopen, namelijk de 5 km en 10 km met de Online Leiden Marathon.

Registreer je en loop tussen 10 mei en 31 mei de 5 of 10 kilometer. Je mag dus in die drie weken starten wanneer je wilt. En… je zoekt jouw eigen parcours uit. Dat kan in Leiden zijn, maar net zo goed in Friesland, Limburg, Zeeland of zelfs ergens in het buitenland (waar je mag lopen).

Inschrijven kan via de website van Leiden marathon. Door de app te downloaden is deelname definitief geregistreerd. En vergeet niet: Hou je aan de maatregelen!

https://marathon.nl/doe-mee-aan-de-online-leiden-marathon-op-10-mei/

Geplaatst op 9 Apr 2020, om 12:17

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon