​Automatisering cursusinschrijvingen

​Automatisering cursusinschrijvingen

​Automatisering cursusinschrijvingen

​Automatisering cursusinschrijvingen

Sporter opgelet. Vanaf blok 5 kun je je alleen nog inschrijven voor cursussen (alle cursussen, inclusief zaalvoetbal) als je een geldig abonnement hebt gedurende de gehele cursusperiode. Je kan wel inschrijven met één of meerdere abonnementen die de gehele periode van de cursus beslaan zonder dat daar een gat tussen zit. Dit betekent ook dat je dus geen geldig abonnement hoeft te hebben op het moment van inschrijven, zolang de cursusperiode maar gedekt is.

In de praktijk is dit geen nieuwe regel maar vanaf blok 5 worden alle cursussen hierop automatisch gecontroleerd. Kan je dus niet schrijven voor een cursus dan betekent dit dat je je abonnement moet aanvullen. De startdatum hiervan zal direct na het aflopen van je huidige abonnement zijn. Inschrijven kan bij de receptie van het USC, via de APP van het USC of via de website: www.dmsonline.uscleiden.nl.

Geplaatst op 27 Feb 2020, om 10:09

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon