Release party: Cross dressing

Release party: Cross dressing

Release party: Cross dressing

Release party: Cross dressing

De volgende Release Party is op woensdag 25 september. Met dit keer als thema: Cross dressing (mannen als vrouwen en vrouwen als mannen verkleed). En dit keer niet twee maar vier lessen! Hier presenteren wij de nieuwe kwartaal trainingen van de lessen Club Yoga, Club Battle, Club Step en Club Power.

De Release Party’s zijn extra leuk omdat er behalve een leuk thema er minimaal 2 docenten de les geven en wij de zaal feestelijk aankleden. Zorg dus dat je er bij bent. We gaan er weer een feest van maken!

Deelnemers mogen verkleed komen en er is weer een prijs voor de beste outfit. Komen dus!

09:15 Club Yoga, Vladik en Kathelijne.

17:00 Club Battle, Melissa, Dora en Sanne.

18:00 Club Step, Melissa en Sanne.

19:00 Club Power, Esther en Kathelijne.

Geplaatst op 18 Sep 2019, om 14:23

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon