​NK Studenten Open Water Zwemmen in Leiden

​NK Studenten Open Water Zwemmen in Leiden

​NK Studenten Open Water Zwemmen in Leiden

​NK Studenten Open Water Zwemmen in Leiden

Speedo Swim-in Leiden tovert elk jaar een stukje van de Leidse binnenstad om tot een buitenbad. Wedstrijdzwemmers, triatleten en recreanten kunnen op zondag 23 juni vanaf het Huigpark te water voor zwemtochten van 1000 meter lengte.

Studentenzwemvereniging Aquamania is samen met zwemclub ZVL-1886 organisator van deze zwemwedstrijd in open water. Dit jaar is Leiden bovendien ook het strijdtoneel van het officiële NK Studenten Open Water Zwemmen. Hbo- en universitaire studenten nemen het hierin tegen elkaar op over 1000 meter schoolslag of 1000 meter vrije slag. Zwemmers van alle niveaus zijn welkom voor deze titelstrijd. Dus ga je voor het podium, of gewoon voor de sportieve prestatie: doe mee en schrijf je uiterlijk 16 juni in. Meer informatie en aanmelden: www.swiminleiden.nl

Geplaatst op 4 Jun 2019, om 09:27

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon