Zomerabonnement 2019

Zomerabonnement 2019

Zomerabonnement 2019

Nu nog goedkoper sporten!

Zomerabonnement 2019

Al een tijd aan het twijfelen of je die sportkaart gaat kopen of verlengen? Met deze kortingsactie heb je geen excuus meer om nog voor de zomer in actie te komen! Ook dit jaar is het namelijk mogelijk om een Zomerabonnement aan te schaffen. Dit sportabonnement is vanaf het moment van aanschaf geldig tot en met 31 augustus 2019 en geeft je net als het reguliere abonnement toegang tot ons gehele sportaanbod op twee locaties in de stad. Het abonnement kost slechts €48,50!

Overtuig je huisgenoot, collega of iemand anders in je omgeving om met je mee te doen, want samen sporten maakt het nog net iets gezelliger natuurlijk. Schrijf je via deze site in, log dan in en ga naar de Aanbod pagina, daar kan je het zomerabonnement kopen.


Deze actie is alleen geldig van 13 mei 2019 t/m 16 juni 2019. Dus schrijf je nu snel in!

Geplaatst op 13 May 2019, om 08:21

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon