Open Sportweek 2019

Open Sportweek 2019

Open Sportweek 2019

gratis toegang voor iedereen

Open Sportweek 2019

De zomermaanden komen eraan, tijd om van de zon te genieten en aan je strandlichaam te werken! Het Universitair Sportcentrum helpt je ermee en organiseert de OPEN SPORTWEEK.

Van maandag 13 mei t/m zondag 19 mei kun je elke dag HEEL DE DAG gratis komen sporten bij het USC! Benieuwd naar de verschillen tussen de 9 vormen van yoga die je op het USC kunt volgen? Zoek je een goede fitnesszaal? Of gewoon zin om 's avonds een potje te tafeltennissen? Check dan het rooster om te zien welke sporten van het USC op welke dag plaatsvinden.

Ben je eenmaal enthousiast geworden, grijp dan je kans om een speciaal Zomerabonnement aan te schaffen voor een gereduceerd tarief! Voor maar €48,50 kun je t/m 31 augustus gebruik maken van alle faciliteiten van het USC. Dit abonnement kan gekocht worden vanaf maandag 13 mei tot en met 16 juni.

BELANGRIJK! Meld je aan voor de Open Sportweek en kies voor ‘Open sportweek mei 2019’-abonnement (kosten €0,-). Ook kan je tijdens de Open Sportweek zelf langs de receptie gaan en daar je gratis abonnement aanschaffen. Dit abonnement is nodig om door alle poortjes heen te kunnen.

Zet de Open Sportweek in je agenda en houd de website en facebook van het USC in de gaten voor het volledige programma en schrijf je in! Binnensport of buitensport, er is voor ieder wat wils.

Geplaatst op 23 Apr 2019, om 16:19

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon