Release party: glow in the dark

Release party: glow in the dark

Release party: glow in the dark

donderdag 21 maart

Release party: glow in the dark

De volgende Release Party is alweer op donderdag 21 maart. Met dit keer als thema: Glow In The Dark. Hier presenteren wij de nieuwe kwartaal trainingen van de lessen Club Battle en Club Power. De Release Party’s zijn extra leuk omdat er behalve een leuk thema (Glow In The Dark) er 2 docenten samen de les geven en wij de zaal feestelijk aankleden. Zorg dus dat je er bij bent. We gaan er weer een feest van maken!

Deelnemers mogen verkleed komen en er is weer een prijs voor de beste outfit. Komen dus!

18:30-19:30 Club Battle in zaal B

19:30-20:30 Club Power in zaal B

Geplaatst op 5 Mar 2019, om 12:06

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon