58e Dies Natalis van het Leids Studenten Rugby Gezelschap

58e Dies Natalis van het Leids Studenten Rugby Gezelschap

58e Dies Natalis van het Leids Studenten Rugby Gezelschap

LSRG rugby voor alle studenten in Leiden

58e Dies Natalis van het Leids Studenten Rugby Gezelschap

​Afgelopen oktober vierden LSRG de 58e Dies Natalis van het Leids Studenten Rugby Gezelschap! Toevallig de wedstrijd tegen Old LSRG die eindigde in een 19-60 score .....

Sinds 1960 biedt de LSRG rugby voor alle studenten in Leiden. Zij zijn een steeds groeiend Gezelschap dat rugby speelt in de 2e en 4e divisie. Dit jaar vormden zij zelfs een compleet damesteam dat opkomt in de gelederen van de Nederlandse damescompetitie!

Heb je je ooit afgevraagd of Rugby een sport voor jou zou kunnen zijn? Stuur dan een e-mail naar lsrgezelschap@gmail.com en zij zullen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Of kom gewoon een keer meetrainen, Heren: dinsdag 18:00 & donderdag 21:00 // Dames: dinsdag 19:30 & donderdag 20:15 @ USC

________________________

Last October LSRG celebrated the 58th Dies Natalis of the Leids Studenten Rugby Gezelschap! Coincidentally the game against Old LSRG that ended in a 19-60 score .....

Since 1960 the LSRG offers rugby for all students in Leiden. They are are an ever growing Gezelschap that plays rugby in the 2nd and 4th devision. This year they even formed a complete women's team that rises in the ranks of the Dutch women's competition!

Have you ever wondered whether Rugby would be a sport for you? Just send an e-mail to lsrgezelschap@gmail.com and they will provide you with all the information you need. Or just come on training, Men: Tuesday 18:00 & Thursday 21:00 // Ladies: Tuesday 19:30 & Thursday 20:15 @ USC

Geplaatst op 15 Nov 2018, om 12:16

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon