Eva de Jong neemt afscheid van het USC

Eva de Jong neemt afscheid van het USC

Eva de Jong neemt afscheid van het USC

Eva de Jong neemt afscheid van het USC

Sportcoördinator Eva de Jong vertrekt na 14 jaar bij het Universitair Sportcentrum Leiden naar de Gemeente Den Haag voor een mooie nieuwe kans. Hier zal zij vanaf 1 december starten als teamhoofd exploitatie sportaccommodaties.

'Na 14 jaar gewerkt te hebben op het Universitair Sportcentrum, neem ik op 9 november afscheid als sportcoördinator en docent. Met een lach en een traan. Ik startte als 19 jarig meisje op het USC. Toen nog in het ‘niet gerenoveerde’ USC met nog maar weinig verschillende soorten lessen. Nu, voor mij ongeveer 6300 lessen later, is het USC een plek waar sportiviteit samenkomt met gezelligheid. En waar iedereen (sportief of niet) wel iets kan vinden wat hij/zij leuk vindt. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van mocht uitmaken. Ik start op 1 december als teamhoofd exploitatie sportaccommodaties bij de gemeente Den Haag, waar ik onder andere verantwoordelijk word voor een zwembad en sporthal. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en openheid in mijn lessen. Ik ben nog aanwezig tot en met vrijdag 9 november. Wellicht zien wij elkaar nog een keer in de les en anders tot ziens!'

- Eva de Jong

Geplaatst op 18 Oct 2018, om 16:02

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon