Let Op! Het USC wordt volledig cashloos

Let Op! Het USC wordt volledig cashloos

Let Op! Het USC wordt volledig cashloos

Vanaf maandag 1 januari 2018 kun je alleen nog maar met je betaalpas of creditcard betalen bij het Universitair Sportcentrum

Let Op! Het USC wordt volledig cashloos

Steeds meer verenigingen en sportclubs stappen over op contactloos betalen en schrappen daarbij het gebruik van cash volledig. Contactloos betalen was al een hele tijd mogelijk in het hoofdgebouw maar deze nieuwe manier van betalen is samen met het afschaffen van cash niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger en hygiënischer. Ook is het mogelijk om met verschillende credit cards bij de receptie van het USC te betalen.

Het afschaffen van cashbetalingen creëert een veiligere werkomgeving voor onze medewerkers en de afgelopen jaren zijn het aantal contante betalingen al significant afgenomen tot nog geen 8% van alle receptie betalingen.

Hygiënisch

Bovendien is het ook hygiënischer. Je hoeft niet meer met contant geld te werken, dus ook niet meer te wisselen. En de receptie medewerkers van het USC werken ook in de horeca, dus wanneer je na iedere transactie je handen moet wassen voordat je een broodje of salade maakt dan kost dit meer tijd dan wanneer je direct aan de slag kunt gaan in de keuken.

Pinpas en Credit Card

Bij de receptie van het USC kan je betalen met je pinpas, contactloos of met credit card. Visa, Mastercard, Dinersclub, Discover, JCB en Union Pay worden geaccepteerd. Ook via de website van het USC kan je dan met Credit Card betalen.

Geplaatst op 8 Dec 2017, om 09:53

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon