Horeca USC wordt volledig cashloos

Horeca USC wordt volledig cashloos

Horeca USC wordt volledig cashloos

Vanaf maandag 16 oktober kun je alleen nog maar met je betaalpas betalen bij onze horecalocatie in het hoofdgebouw

Horeca USC wordt volledig cashloos

Steeds meer verenigingen en sportclubs stappen over op contactloos betalen in de kantine en schrappen daarbij het gebruik van cash volledig. Contactloos betalen was al een hele tijd mogelijk in het hoofdgebouw maar deze nieuwe manier van betalen is samen met het afschaffen van cash niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger en hygiënischer.

Doordat het sportcafé tijdens tentames en competitiedagen erg druk bezocht wordt ontstaan er gemakkelijk rijen. Het contactloos betalen is hier een goede oplossing voor. Daarnaast creëert het afschaffen van cashbetalingen een veiligere werkomgeving voor onze medewerkers.

Hygiënisch

Bovendien is het ook hygiënischer. Je hoeft niet meer met contant geld te werken, dus ook niet meer te wisselen. Wanneer je na iedere transactie je handen moet wassen voordat je een broodje of salade maakt dan kost dit meer tijd dan wanneer je direct aan de slag kunt gaan in de keuken.

Pinpas

Banken zijn vorig jaar begonnen met het uitrollen van de nieuwe pinpassen voor contactloos betalen. Deze kun je herkennen aan het logo met de vier boogjes. Als je als kantinebezoeker dit logo nog niet op je pinpas hebt staan, kun je het beste snel een nieuwe pas aanvragen bij je bank. Dit is gratis.

Geplaatst op 26 Sep 2017, om 00:45

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon