Vrij trainen met bokszak in zaal B

Vrij trainen met bokszak in zaal B

Vrij trainen met bokszak in zaal B

Nieuw bij het USC

Vrij trainen met bokszak in zaal B

Het afgelopen jaar kregen we regelmatig verzoeken of er op de bokszakken vrij getraind mocht worden. Dat was soms lastig want dan moesten wij meteen 5 bokszakken vrijgeven. Vanaf nu is dat een stuk makkelijker omdat het USC de ( nieuwe ) bokszakken per stuk kan vrijgeven.

Bokszakken zijn per 1 april te reserveren op de volgende basis :

Als je een zaal reserveert kun je ook aangeven of je een bokszak wilt gebruiken. Eigen bokshandschoenen mee. Ben je een beginner gebruik dan gewone bokshandschoenen zodat je duimen beschermd zijn. Kom je heel regelmatig of frequent trainen, of ben je echt gevorderd, zorg dan dat je handschoenen hebt die geschikt zijn voor het trainen op de bokszak. De bokszakken hebben een vaste hoogte.

Reserveren kan via: reserveren@usc.leidenuniv.nl. of geef je voorkeur door bij de receptie van het USC.

Geplaatst op 23 Mar 2017, om 14:10

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon