Mededeling Body en Mind lessen

Mededeling Body en Mind lessen

Mededeling Body en Mind lessen

stilte alstublieft

Mededeling Body en Mind lessen

Misschien heb je het al gemerkt: Een postertje op de deur van de multifunctionele zaal. Dit postertje wijst de sporters op het niet meer naar binnen kunnen als de les gestart is. Waarom is dit eigenlijk? Bijna alle body en mind lessen starten met een korte meditatie na binnenkomst. Een les als Yoga is geen workout, maar een combinatie van mentale en fysieke training. Hierin zijn concentratie, stilte en rust belangrijke onderdelen. Als na aanvang van de les dan steeds de deur open en dicht gaat en deelnemers opzoek gaan naar een matje is dat storend voor de ‘flow’ van de les. Ieder yoga les eindigt ook met een ontspanning. Vaak staan er dan al weer nieuwe deelnemers te wachten op de gang, die gezellig met elkaar de dag doornemen. Wij willen jullie vragen om niet in de gang voor de multifunctionele zaal met elkaar in gesprek te gaan. Dit kan natuurlijk wel heel goed voor de trap buiten de kantoorgang. Zo blijft het rustig in de les.  Alvast bedankt namens alle body en mind docenten!

Geplaatst op 31 Jan 2017, om 15:12

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon