Vanaf nu een Sportomatic in het USC

Vanaf nu een Sportomatic in het USC

Vanaf nu een Sportomatic in het USC

nieuwe serviceverlening voor sporters

Vanaf nu een Sportomatic in het USC

Een verkoopautomaat gevuld met sportverzorgingsproducten zoals sporttape, blaarpleisters, spierbalsem, douchegel en paracetamol. Producten die veel gebruikt worden tijdens het sporten, maar vaak ook worden vergeten mee te nemen van huis, of net op zijn of kapot gaan. Echter, niet te verkrijgen op de sportlocatie. Daarom is er nu de Sportomatic! Een compacte automaat, bevestigd aan de muur naast de danszaal.

We kregen in het verleden vaak de vraag van onze sporters, maar ook van de tentamenkandidaten of we paracetamols hebben, diverse verzorgingsproducten of sportartikelen zoals sporttape en magnesiumgel. Vanaf nu kunnen we dat dus aanbieden in een automaat die vlakbij de kleedkamers en precies naast de danszaal is opgehangen. Dus ben je wat vergeten, vrees niet, het meeste is aanwezig in het USC. 

Assortiment

Mini deo nivea heren dry impact
Mini douchegel nivea heren energy
Mini Deo Nivea dames dry comfort
Mini douchecreme nivea dames free time
Paracetamol 20 tbl
Dextro energy classic
Dextro energy citroen
Spierbalsem Starbalm Rood 25gr
Underwrap Mueller
Sporttape 3,8cm*10m Scantape
Tampons OB Normal
Haarbandjes en Elastiekjes
Blaarpleisters
Magnesiumgel
Styling Gel Nivea
Geplaatst op 16 Dec 2015, om 13:51

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon