Digitenne op je cardioapparaat!

Digitenne op je cardioapparaat!

Digitenne op je cardioapparaat!

Digitenne op je cardioapparaat!

Vanaf heden kun je bij het USC bewegen en tv kijken tegelijk! Digitenne op je cardioapparaat, wie wil dat nou niet?

UPDATE 18 december 2014
Inmiddels is het mogelijk om op alle cardio apparatuur in de fitness van het USC TV te kijken. Vraag aan de instructeurs hoe het werkt!

UPDATE 4 december 2014
Op de cardio apparatuur rond het podium is het nu mogelijk om TV te kijken tijdens je training! Door technische problemen in de cardioapparatuur duurde het allemaal wat langer. De apparaten bij het raam werken nog niet maar zullen binnenkort in orde worden gemaakt!

-------

Vanaf 18 november  2014 is het mogelijk om op alle cardio apparatuur individueel televisie te kijken. Het complete digitenne aanbod op je eigen beeldscherm. Wil je na een tentamen of een lange dag werk lekker ontspannen maar je wilt nog bewegen? Combineer het dan! Of je nu een half uur thuis televisie kijkt op de bank (35 kcal) of een half uurtje op de crosstrainer televisie kijkt (tussen de 250 kcal en 500 kcal), je programma’s hoef je niet meer te missen! Zorg dat je oordopjes bij je hebt en check de gids! Want in topvorm komen was nog nooit zo gemakkelijk. 

Geplaatst op 12 Nov 2014, om 14:20

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon