Voedingsadvies bij het USC

Voedingsadvies bij het USC

Voedingsadvies bij het USC

Voedingsadvies bij het USC

Wat kan ik het beste eten voor of tijdens mijn training? Moet ik na mijn training juist wel of niet eten? Hoe gezond is mijn huidige voedingspatroon? Heb jij deze of andere vragen, laat ze dan niet onbeantwoord.

Vanaf 26 augustus starten we met inloopspreekuren voor voedingsadvies. Tijdens dit spreekuur kun je met al je vragen betreffende voeding terecht bij Kathelijne Mischner. De spreekuren vinden plaats in de fitnesszaal en zijn op de volgende momenten:
Dinsdag: 22:00 – 23:00
Woensdag: 15:00 – 17:00
 
Tijdens het inloopspreekuur kun je zonder afspraak langs komen. Een bezoek aan het inloopspreekuur is gratis.
Geplaatst op 19 Aug 2013, om 11:58

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon