Leiden Marathon

Leiden Marathon

LEIDEN MARATHON 14 en 15 mei

De Leiden Marathon gaat van start op zaterdag 14 en zondag 15 mei!

Met afstanden van 5 km tot de hele marathon is iedere hardloper welkom op zondag 15 mei. Gezellig wandelen in en om Leiden kan op zaterdag 14 mei. Schrijf je daarom nog snel in. Het Universitair Sportcentrum doet graag mee en ondersteunt deelnemende medewerkers en studenten. Wist je dat bij Leiden Marathon studenten tegen andere studenten strijden? Vergeet als student bij je inschrijving niet te vermelden dat je student bent want dan doe je automatisch mee met het Open NSK.

Website Leiden Marathon

Gratis Runner-shirt en goodiebag!

Studenten en medewerkers van Universiteit Leiden en LUMC krijgen een gratis hardloop shirt en goodiebag. Het shirt is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een comfortabele fitting. Hoe kan je deze bemachtigen?

Hier kun je het runner-shirt ophalen: Van 9 tot en met 13 mei in het USC hoofdgebouw, Einsteinweg 6 in Leiden. Klik hier voor de ruime openingstijden.

Neem mee:

Verzamelplek Plexus voor studenten en medewerkers Universiteit Leiden en LUMC

Op 15 mei heeft het Universitair Sportcentrum een verzamelplek gestationeerd in studentencentrum Plexus, Kaiserstraat 25. Handig en leuk! Plexus ligt op 7 minuten lopen van de start. Vanaf 9:00 uur kan je hier:

Aanmelden is niet nodig.

Zorg dat je jouw LU-card of LUMC-card bij je hebt. Hier kan naar gevraagd worden.

Subsidie op je inschrijfgeld voor studenten met een USC jaarabonnement

Voor de Leiden Marathon 2022 is een subsidie van € 5,- beschikbaar per deelnemende student die lid is van het USC.

De spelregels:

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon