Studenten

Studenten

Sporten vlakbij je studie in Leiden of Den Haag

Het Universitair Sportcentrum is al meer dan 50 jaar hét sportcentrum voor studenten in Leiden, en tegenwoordig ook in Den Haag. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kun je bij ons terecht voor een uitgebreid sportaanbod. Groot pluspunt: als student van de Universiteit Leiden betaal je bij ons een stuk minder dan in de reguliere sportschool.

FITNESSEN OP DRIE LOCATIES

Met ons all-in sportabonnement kun je alle vormen van fitness en krachttraining beoefenen in een van onze fitnessruimtes: niet alleen op de Einsteinweg en Plex-Fit in Leiden, maar ook in het studentencentrum Beehive in Den Haag. Dit sportcentrum heet The Buzz en ook daar vind je een breed assortiment aan cardio- en krachtapparatuur. Bovendien vind je daar een volledig ingerichte eGym: fitnessapparaten worden dan automatisch ingesteld op basis van je persoonlijke profiel. Professionele docenten bieden daarnaast op alle locaties gratis fitnessbegeleiding (op afspraak).

MEER DAN 55 SPORTEN + GRATIS ZWEMMEN

Naast onze fitnessruimtes bieden we je ruim 55 sporten in een lesprogramma: van ballet tot zumba, van yoga tot spinning en van polefitness tot boksen. Daarnaast kun je ook nog eens gratis zwemmen op gereserveerde tijden in de Leidse zwembaden De Zijl en Combibad De Vliet en de Haagse zwembaden Overbosch, Houtzagerij, Hofbad en Zuiderpark.

SPORTVELDEN EN ZAAL RESERVEREN

Sportabonnementhouders kunnen zalen of velden reserveren voor vrije sportbeoefening zonder begeleiding van een docent en niet in verenigingsverband.

STUDENTENSPORTVERENIGINGEN

De studentensportverenigingen waar je met je sportabonnement lid van kunt worden zijn: BSC Badminton, LUSV Basketball, Thor (hockey), Leicrosse (lacrosse), Qravel (tennis), LSRG (rugby), Football Factory (voetbal), SKC (volleybal), Leidance (dansen) en Aquamania (waterpolo en zwemmen). Naast een flinke dosis sportplezier worden vaak feesten, sportweekenden en borrelavonden georganiseerd!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon