Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden

Sporten vlakbij Hogeschool Leiden

Belangrijke wijziging: Het bestuur van de Hogeschool Leiden heeft besloten om de samenwerking tussen de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden, om HSL studenten tegen het studententarief bij het USC te laten sporten, te beëindigen. Het is daarom niet meer mogelijk om vanaf 1 augustus 2024 te sporten tegen gereduceerd tarief. Wij willen je dan ook zo goed mogelijk informeren over de nieuwe regeling die van kracht zal zijn.

Hier zijn de belangrijkste wijzigingen en regels:

Lopende Abonnementen
Voor alle HSL studenten die momenteel een abonnement bij het USC hebben dat langer geldig is dan 31 augustus 2024, verandert er niets. Het abonnement wordt niet verkort en er hoeft niets extra te worden betaald.

Aanschaf Abonnementen
HSL studenten mogen tot uiterlijk 1 augustus 2024 nog steeds tegen het studententarief een abonnement bij het USC aanschaffen voor de periode tot en met 31 augustus 2024. Dit houdt in:

Aankooplocatie
De hierboven vermelde abonnementen tegen studenten tarief kunnen alleen bij de recepties van het USC, Plex-Fit en The Buzz worden gekocht. Het is niet meer mogelijk om het abonnement tegen het studententarief online te kopen.

Aanpassingen vanaf 2 augustus 2024
Vanaf 2 augustus kunnen HSL studenten alleen nog maar abonnementen kopen tegen het externe tarief.

Wij begrijpen dat deze verandering impact heeft en willen je bedanken voor je begrip. Mocht je vragen hebben over de beëindiging van de samenwerking of meer informatie nodig hebben dan verwijzen wij je graag naar de Hogeschool Leiden, bereikbaar via: info@hsleiden.nl.

SPORTEN BIJ HET USC

Het is dus ook na deze periode nog steeds mogelijk een abonnement aan te schaffen bij het USC. Ook het externe tarief is een voordelig abonnement waarmee je gebruik kunt maken van al onze faciliteiten.

FITNESSEN OP DRIE LOCATIES IN LEIDEN EN DEN HAAG

Met je all-in sportabonnement kun je alle vormen van fitness en krachttraining beoefenen in een van onze fitnessruimtes: niet alleen op de Einsteinweg maar ook in Plex-Fit in het centrum van Leiden en The Buzz in Den Haag. Professionele docenten bieden op alle locaties gratis fitnessbegeleiding (op afspraak).

MEER DAN 55 SPORTEN + GRATIS ZWEMMEN

Naast onze fitnessruimtes bieden we je ruim 55 sporten in een lesprogramma: van ballet tot zumba, van yoga tot spinning en van polefitness tot boksen. Daarnaast kun je ook nog eens gratis zwemmen op gereserveerde tijden in de Leidse zwembaden De Zijl en Combibad De Vliet en de Haagse zwembaden Overbosch, Houtzagerij, Hofbad en Zuiderpark.

SPORTVELDEN EN ZAAL RESERVEREN

Sportabonnementhouders kunnen zalen of velden reserveren voor vrije sportbeoefening zonder begeleiding van een docent en niet in verenigingsverband.

STUDENTENSPORTVERENIGINGEN

De studentensportverenigingen waar je met je sportabonnement lid van kunt worden zijn: BSC Badminton, LUSV Basketball, Thor (hockey), Leicrosse (lacrosse), Qravel (tennis), LSRG (rugby), Football Factory (voetbal), SKC (volleybal), Leidance (dansen) en Aquamania (waterpolo en zwemmen). Naast een flinke dosis sportplezier worden vaak feesten, sportweekenden en borrelavonden georganiseerd.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon