Studenten Hogeschool Leiden

Studenten Hogeschool Leiden

Sporten vlakbij Hogeschool Leiden

Op 500 meter van de Hogeschool Leiden vind je het Universitair Sportcentrum. Ook studenten van de Hogeschool Leiden kunnen hier voor het studententarief sporten. Sporten doe je dus al vanaf €15,- per maand!

FITNESSEN OP DRIE LOCATIES IN LEIDEN EN DEN HAAG

Met je all-in sportabonnement kun je alle vormen van fitness en krachttraining beoefenen in een van onze fitnessruimtes: niet alleen op de Einsteinweg maar ook in Plex-Fit in het centrum van Leiden en The Buzz in Den Haag. Professionele docenten bieden op alle locaties gratis fitnessbegeleiding (op afspraak).

MEER DAN 55 SPORTEN + GRATIS ZWEMMEN

Naast onze fitnessruimtes bieden we je ruim 55 sporten in een lesprogramma: van ballet tot zumba, van yoga tot spinning en van polefitness tot boksen. Daarnaast kun je ook nog eens gratis zwemmen op gereserveerde tijden in de Leidse zwembaden De Zijl en Combibad De Vliet en De Haagse zwembaden Overbosch, Houtzagerij, Hofbad en Zuiderpark.

SPORTVELDEN EN ZAAL RESERVEREN

Sportabonnementhouders kunnen zalen of velden reserveren voor vrije sportbeoefening zonder begeleiding van een docent en niet in verenigingsverband.

STUDENTENSPORTVERENIGINGEN

De studentensportverenigingen waar je met je sportabonnement lid van kunt worden zijn: BSC Badminton, LUSV Basketball, Panic (frisbee), Thor (hockey), Leicrosse (lacrosse), Qravel (tennis), LSRG (rugby), Football Factory (voetbal), SKC (volleybal), Leidance (dansen) en Aquamania (waterpolo en zwemmen). Naast een flinke dosis sportplezier worden vaak feesten, sportweekenden en borrelavonden georganiseerd.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon