Bedrijven

Bedrijven

Sporten vlakbij het werk, kom snel een kijkje nemen in het USC

Sporten dichtbij het werk? Dan is ons bedrijfsfitnessabonnement echt iets voor jou! Als medewerker op het Bio Science Park kun je onbeperkt sporten bij het USC voor een vaste prijs (met korting).

Het USC biedt jou en je collega’s volop mogelijkheden om dichtbij het werk in beweging te komen. Met een aanbod van meer dan 55 verschillende sporten en de meest moderne faciliteiten bieden wij mogelijkheden voor de beginnende sporter maar zeker ook voor de gevorderde. Denk aan dans, fitness, verschillende teamsporten, body & mind, verdedigingssporten en een groot scala aan groepslessen. Of ga een keer tennissen met een collega. Oja, en gratis zwemmen bij twee zwembaden in Leiden!

Sluit je abonnement af bij onze receptie in het hoofdgebouw van het USC. Op vertoon van je medewerkerspas of ander bewijs dat je werkzaam bent bij 1 van de bedrijven op het Leiden Bio Science Park ontvang je 15% korting op ons externe jaarabonnement.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Het Universitair Sportcentrum Leiden is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen! Je sport dan dus nog goedkoper!

Wil je bij het USC komen sporten en gebruik maken van deze extra korting, ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en meld je aan. Dit kan alleen als jouw bedrijf meedoet aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Met deelname aan het bedrijfsfitnessplan is het mogelijk te kiezen tussen een 6 maanden abonnement en een 12 maanden abonnement. Het tarief hiervoor is het standaard extern tarief! Let op: hier gaat dus ook nog het belastingvoordeel vanaf.

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Nog niet overtuigd

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon