Bedrijven Bio Science Park

Bedrijven Bio Science Park

Sporten vlakbij het werk, kom snel een kijkje nemen in het USC

Sporten dichtbij het werk? Dan is ons bedrijfsfitnessabonnement echt iets voor jou! Het USC biedt jou en je collega’s volop mogelijkheden om dichtbij het werk in beweging te komen. Met een aanbod van meer dan 55 verschillende sporten en de meest moderne faciliteiten bieden wij mogelijkheden voor de beginnende sporter maar zeker ook voor de gevorderde. Denk aan dans, fitness, verschillende teamsporten, body & mind, verdedigingssporten en een groot scala aan groepslessen. Oja, en gratis zwemmen bij twee zwembaden in Leiden!

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Het Universitair Sportcentrum Leiden is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Wil je bij het USC komen sporten en gebruik maken van deze korting, ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en meld je aan. Dit kan alleen als jouw bedrijf meedoet aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Met deelname aan het bedrijfsfitnessplan is het mogelijk te kiezen tussen een 6 maanden abonnement en een 12 maanden abonnement. Het tarief hiervoor is het standaard extern tarief! Let op: hier gaat dus ook nog het belastingvoordeel vanaf.

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Nog niet overtuigd

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon