Extern

Extern

Sport voor iedereen

Kom je uit de buurt en heb je helemaal niets te maken met de Universiteit Leiden, ook dan kun je gewoon bij ons sporten. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kun je bij ons terecht voor een uitgebreid sportaanbod.

FITNESSEN OP DRIE LOCATIES

Met je sportabonnement kun je alle vormen van fitness en krachttraining beoefenen in een van onze fitnessruimtes: niet alleen op de Einsteinweg maar ook in Plex-Fit in het centrum van Leiden én in The Buzz in Den Haag. Professionele docenten bieden op alle locaties gratis fitnessbegeleiding (op afspraak).

MEER DAN 55 SPORTEN + GRATIS ZWEMMEN

Naast onze fitnessruimtes bieden we je ruim 55 sporten in een lesprogramma: van ballet tot zumba, van yoga tot spinning en van polefitness tot boksen. Daarnaast kun je ook nog eens gratis zwemmen op gereserveerde tijden in de Leidse zwembaden De Zijl en Combibad De Vliet. Daarnaast kun je ook in Den Haag zwemmen in de zwembaden: Overbosch, Houtzagerij, Hofbad en Zuiderpark.

SPORTVELDEN EN ZAAL RESERVEREN

Sportabonnementhouders kunnen zalen of velden reserveren voor vrije sportbeoefening zonder begeleiding van een docent en niet in verenigingsverband.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon