Aanstaande studenten

Aanstaande studenten

Koop je sportabonnement nu en maak al voor aanvang van je studie kennis met ons grote sportaanbod en faciliteiten.

het USC is een mix van sport, medestudenten, dans, spel, gezelligheid en ontspanning die jou iedere week fit houdt en zorgt voor een betere concentratie tijdens het studeren.

SPECIALE KORTING 2020 I.V.M. CORONA

Het zijn onzekere tijden. Omdat een deel van het onderwijs de komende periode online zal plaatsvinden en de introductieweken ook grotendeels online plaatsvinden biedt het USC dit jaar een speciaal kortingsabonnement aan. Er zullen veel sporters zijn die nog niet weten of en wanneer ze in Leiden kunnen wonen en niet direct een jaarabonnement willen kopen. Ook jullie willen we een korting aanbieden!

Aanstaande studenten kunnen een 3 maanden abonnement aanschaffen via de site van de EL CID of bij de receptie van het USC. Dit abonnement kan je in laten gaan tussen 1 juli 2020 en 1 juni 2021. Je kiest zelf je startdatum. Als je het abonnement voor 1 oktober 2020 in laat gaan kan je het abonnement met korting opwaarderen naar een volledig jaarabonnement. Dit kan via de site van het USC, de app van het USC of bij de receptie van het USC.

3 maandenabonnement USC Leiden: € 57,65 (inclusief inschrijfkosten)
Aanvulling naar jaarabonnement (voor 1 oktober): € 94,15

WORD NU LID EN BESPAAR €25 OP JE JAARABONNEMENT!
Aanstaande studenten ontvangen nu € 25 korting op hun jaarabonnement! In plaats van € 164,30* betaal je € 139,30* voor een heel jaar sporten (*exclusief €12,50 inschrijfkosten). (De actie loopt van van 1 juli 2020 t/m 13 september 2020).

Je sport dan een jaar lang onbeperkt voor ongeveer €12,50 per maand!

Overige kortingsacties

Jaarabonnement USC Den Haag: € 121,40 (inclusief inschrijfkosten)
Jaarabonnement USC Leiden en USC Den Haag: € 193,55 (inclusief inschrijfkosten)
6 maanden abonnement USC Leiden € 109,15 (inclusief inschrijfkosten)
6 maanden abonnement USC Den Haag € 89,55 (inclusief inschrijfkosten)
6 maanden abonnement USC Leiden en Den Haag: €136,40 (inclusief inschrijfkosten)

De 6 maandenabonnementen zijn alleen bij de receptie van het USC Leiden, Plex-Fit en The Buzz te koop.

Sportaanbod

Eenmaal in het bezit van een abonnement kan gebruik worden gemaakt van: Aerial Acrobatics/Afrikaanse dans/Bachata/Badminton/Ballet/Ballet Barre Workout/Basketbal/Beach tennis/Beach volleybal/Body Shape/Boksen/Boot Camp/Bootcamp Indoor/Breakdance/Buikdansen/Cardio Supreme/Chakra Yoga/Circuittraining/Club Battle/Club Power/Club Step/Club Yoga/Core Flow Yoga/Core training/Dancehall/Energy Balance Challenge!/Fitness/Fitness in Plex-Fit/gentle vinyasa/Gladiator Workout/Hatha Yoga/Heels/HIIT-Rate/Hip Hop/Hiphop Femme/Hockey/Hoop Dance/Jiu Jitsu/Jumping Fitness/Karate/Kickboksen/Kizomba/Lacrosse/Mindfulness/Modern Jazz/Moderne Dans/Pilates/Pole Fitness/Pound/Poweryoga/Raja Yoga/Rugby/Salsa/Spinning/Spinning op hartfrequentie/Stijldansen/Stretching/Tafeltennis/Taido/Tennis/Ultimate Frisbee/Voetbal/Volleybal/Waterpolo/XCore/Yin Yoga/Yogic filosofie: de principes van yoga/Zaalvoetbal/Zumba/Zwemmen

Studentensportverenigingen

Meld je aan

Ga naar www.dmsonline.uscleiden.nl, schrijf je in en bespaar €25,- op je jaarabonnement. Of koop via je sportabonnement direct als je je aanmeldt voor de EL CID week op de EL CID site. na aanschaf kan je bij de receptie van het USC of Plex-Fit je abonnement laten activeren.

Voorwaarden Kortingsacties Aanstaande Studenten

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon