Achieve more through sport.

Schrijf je in en sport een keer gratis

Achieve more through sport.

Schrijf je in en sport een keer gratis

Welkom op het USC!

Het Universitair Sportcentrum heeft een uitgebreid aanbod van sporten. Hier vertellen wij hoe een sportabonnement bij het USC in zijn werk gaat en van welke faciliteiten je gebruik kunt maken met een abonnement.

Inschrijven!

Studenten, Universitair medewerkers en bedrijven sporten super voordelig bij het USC. Ben je nog geen lid van het Sportcentrum, klik dan hier en sluit via het online registratiesysteem direct een abonnement af.

Tarieven

Zowel studenten, bedrijven als medewerkers kunnen bij het USC sporten met een all-inclusive abonnement. Per doelgroep geldt een ander abonnementstarief.

USC Leiden 360 graden tour

Neem een digitaal kijkje in het USC via google street view.

USC Plex-Fit 360 graden tour

Neem een digitaal kijkje in Plex-Fit via google street view.

USC The Buzz 360 graden tour

Neem een digitaal kijkje in The Buzz via google street view.

SPORTEN HOEF JE NIET ALLEEN TE DOEN

Word lid van een studentensportvereniging en train samen met teamgenoten voor toernooien en wedstrijden. De verenigingen bieden naast een sportieve uitdaging op vele niveaus een sociale omgeving waarin je veel mensen kan leren kennen: Badminton / Basketbal / Dans / Hockey / Lacrosse / Rugby / Tennis / Voetbal / Volleybal / Waterpolo / Zwemmen. Kijk bij de sport die jou aanspreekt en vind de extra informatie over de verenigingen in de banner.

Met je sportabonnement kun je altijd één keer gratis met een vereniging mee trainen om uit te vinden wat bij je past, dus vraag hem snel aan.

BEKIJK ONS SPORTAANBOD

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon