Achieve more through sport.

65 sporten vanaf €13,10 per maand. Probeer nu gratis.

Achieve more through sport.

65 sporten vanaf €13,10 per maand. Probeer nu gratis.

Buitensport USC Leiden

Het Universitair Sportcentrum Leiden gaat na een lange pauze weer gefaseerd starten met buitensport. Vanaf 13 mei worden er weer buiten sport activiteiten aangeboden. Zie het aanbod voor wat er allemaal mogelijk is.

Groepslessen USC Leiden

Het USC biedt verschillende groepslessen aan, zowel buiten als online. Voor de outdoor lessen moet je van tevoren inschrijven en de online lessen zijn openbaar toegankelijk. Lees verder voor het overzicht.

Binnensport USC

Helaas is binnensport nog niet toegestaan. Vooralsnog is dit tot en met 31 augustus 2020 het geval en kan er bij ons helaas ook niet binnen gesport worden. Zowel in het USC Hoofdgebouw, Ple-Fit en The Buzz kan er nog niet gesport worden.

Wat biedt het USC?

Het Universitair Sportcentrum heeft een uitgebreid aanbod van sporten. Hieronder wordt duidelijk hoe een sportabonnement bij het USC in zijn werk gaat en van welke faciliteiten je gebruik kunt maken met een abonnement.

Inschrijven!

Studenten, Universitair medewerkers en bedrijven sporten super voordelig bij het USC. Ben je nog geen lid van het Sportcentrum, klik dan hier en sluit via het online registratiesysteem direct een abonnement af.

Sporten van A t/m Z

Waar gaat jouw sporthart sneller van kloppen? Het USC is het vertrekpunt voor een gezond en sportief leven. Je kunt kiezen uit meer dan 65 verschillende sporten en dat voor een hele scherpe prijs.

USC Actueel

 • USC Leiden goes outdoor!

  As of this Monday (May 18th) we’ll have about 7 - 18 outdoor classes per day. Reservations only.
    Lees verder
 • Nieuwe Tennis cursussen

  Vanaf maandag 18 mei om 10.00 uur kun je je inschrijven voor onze nieuwe enniscursussen. Schrijf je snel in, want er is maar plek voor 8 personen per les! De eerste cursus start op maandag 25 mei.
    Lees verder
 • Legs/Glutes/Core Tri-set Strength Training

  Great training with Kettlebell and bodyweight strength.
    Lees verder

SPORTEN HOEF JE NIET ALLEEN TE DOEN

Word lid van een studentensportvereniging en train samen met teamgenoten voor toernooien en wedstrijden. De verenigingen bieden naast een sportieve uitdaging op vele niveaus een sociale omgeving waarin je veel mensen kan leren kennen: Badminton / Basketbal / Hockey / Lacrosse / Rugby / Tennis / Ultimate Frisbee / Voetbal / Volleybal / Waterpolo / Zwemmen. Kijk bij de sport die jou aanspreekt en vind de extra informatie over de verenigingen in de banner.

Met je sportabonnement kun je altijd één keer gratis met een vereniging mee sporten om uit te vinden wat bij je past, dus vraag hem snel aan.

BEKIJK ONS SPORTAANBOD

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon