Vacatures

Vacatures

Werken bij het USC Leiden

Sportdocent Pilates

Het Universitair Sportcentrum in Leiden is opzoek naar: een pilates docent(e) voor de woensdag avond van 19.00 - 20.00 uur.
Ben jij een gediplomeerde pilates docent en heb je tijd op woensdag avond? Stuur dan een email naar Eva de Jong  e.de.jong@usc.leidenuniv.nl

Sportdocenten voor de groepslessen

Wij zijn opzoek naar groepslesdocenten voor de lessen: aerobics, bodyshake/xcore, gladiator, club yoga/body balance, club power/bodypump, spinning, zumba, power yoga, core training enz. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Eva de Jong. E-mail: E.de.Jong@USC.leidenuniv.nl.

Invalkrachten fitness

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor in de fitness. Opleidingseisen: Fitness A en B of een vergelijkbare opleiding. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Ramon Wolf. E-mail: r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Invalkrachten Spinning

Wij zijn opzoek naar inval docenten voor onze spinninglessen. Ook voor het trainen op hartslag met groepen die een prima conditie hebben, zoeken we een goede trainer. Heb je ervaring als spinninginstructeur en lijkt het je leuk om les te geven aan jonge, fanatieke en enthousiaste spinners? Stuur dan een email naar Ramon Wolf r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Zaalvoetbalscheidsrechter

Voor de maandag 17.00-18.30 hebben we een vacature voor een zaalvoetbalscheidsrechter die een cursus heeft gevolgd bij de KNVB . De maandagcompetitie bestaat uit 3 wedstrijden van 25 minuten. De vergoeding is conform de cao Universiteiten.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Frank Knops, Coördinator Sport USC Leiden, 071-5274688 of f.t.j.knops@usc.leidenuniv.nl.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon