Vacatures

Vacatures

Werken bij het USC Leiden

Vacature oproepkracht:Tafelzetters gezocht per direct

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten die tafels en stoelen willen neerzetten en weghalen  in onze sportzalen ten behoeve van tentamens van de Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. De inzet die van je gevraagd wordt kan variëren van 1 dienst tot 5 diensten per week in drukke tijden. De diensten worden per week ingedeeld.

Ben jij een flexibel inzetbare student en studeer je aan de Universiteit of Hogeschool Leiden? Heb je daarnaast verantwoordelijkheidsgevoel, ben je actief, gemotiveerd en kieskeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkdiensten variëren per week:
Doordeweeks
12.00-13.30
16.00-17.30
23.00-00.30
Zondag
18.00-19.30

Heb je interesse? Stuur dan z.s.m. een korte motivatie mail naar sportcentrum@usc.leidenuniv.nl t.a.v. mevrouw P. Neuteboom.

Vacature LUSV Basketball trainer/coach Heren 1 (Afdeling 1e klasse)

De heren van Heren 1 van LUSV Basketball zoeken een nieuwe trainer/coach. LUSV H1 speelt al jaren rayon/afdeling 1e klasse en willen dit natuurlijk ook blijven doen. De motivatie en het talent zijn er, maar nu nog die trainer/coach! 

LUSV Basketball is een studenten basketbalvereniging die onderdeel is van het Universitair Sportcentrum in Leiden. De leden zijn dus ook allemaal student of alumnus van (voornamelijk) de Universiteit Leiden. LUSV is natuurlijk echt een studentenclub, en daar hoort zo nu en dan een biertje bij, maar er wordt zeker ook serieus gebasketbald. Voor Heren 1 zijn we dan ook op zoek naar een trainer/coach die de heren naar een hoger niveau kan tillen en samen met hen een fantastisch seizoen neer kan zetten. De spelers in Heren 1 zijn allemaal ervaren spelers met een goede basis wat betreft zowel technische skills als tactiek en inzicht. Trainingen zijn op maandag en donderdag op het USC en duren 1,5 uur. 

De trainer/coach van het eerste team staat onder contract van het USC. De salariëring wordt dan ook door het USC geregeld. 

Bij interesse kan er contact opgenomen worden met:

Frank Knops (USC Leiden), f.t.j.knops@usc.leidenuniv.nl

Vacature Hockey

Voor de studentenhockeyvereniging  L.S.H. Thor zijn wij op zoek naar een trainer voor de woensdagavond van 19.00-22.00 uur.

Teams die trainen op woensdagavond zijn een team dat meedoet aan de bedrijfshockeycompetitie en Heren 2 dat uitkomt in de 4e klasse reserve.

Hoewel het nu  nog om 1 avond gaat zou het in de toekomst om meerdere avonden kunnen gaan zodat de nieuwe trainer semiprofessioneel kan werken. Het aantal teams groeit elk jaar  en ook het niveau wordt elk jaar hoger

De verloning is volgens de cao Universiteiten of eventueel op declaratiebasis.

Wij kijken uit naar een enthousiaste collega die de jaarlijks groeiende vereniging kan komen versterken.

Meer informatie bij Frank Knops (USC Leiden), f.t.j.knops@usc.leidenuniv.nl

Sportdocent Pilates

Het Universitair Sportcentrum in Leiden is opzoek naar: een pilates docent(e) voor de woensdag avond van 19.00 - 20.00 uur.
Ben jij een gediplomeerde pilates docent en heb je tijd op woensdag avond? Stuur dan een email naar Eva de Jong  e.de.jong@usc.leidenuniv.nl

Sportdocenten voor de groepslessen

Wij zijn opzoek naar groepslesdocenten voor de lessen: aerobics, bodyshake/xcore, gladiator, club yoga/body balance, club power/bodypump, spinning, zumba, power yoga, core training enz. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Eva de Jong. E-mail: E.de.Jong@USC.leidenuniv.nl.

Invalkrachten fitness

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor in de fitness. Opleidingseisen: Fitness A en B of een vergelijkbare opleiding. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Ramon Wolf. E-mail: r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Invalkrachten Spinning

Wij zijn opzoek naar inval docenten voor onze spinninglessen. Ook voor het trainen op hartslag met groepen die een prima conditie hebben, zoeken we een goede trainer. Heb je ervaring als spinninginstructeur en lijkt het je leuk om les te geven aan jonge, fanatieke en enthousiaste spinners? Stuur dan een email naar Ramon Wolf r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Zaalvoetbalscheidsrechter

Voor de maandag 17.00-18.30 hebben we een vacature voor een zaalvoetbalscheidsrechter die een cursus heeft gevolgd bij de KNVB . De maandagcompetitie bestaat uit 3 wedstrijden van 25 minuten. De vergoeding is conform de cao Universiteiten.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Frank Knops, Coördinator Sport USC Leiden, 071-5274688 of f.t.j.knops@usc.leidenuniv.nl.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon