Aquamania zoekt nieuwe leden

Aquamania zoekt nieuwe leden

Aquamania zoekt nieuwe leden

waterpolo toppers gezocht!

Aquamania zoekt nieuwe leden

Aquamania wil graag nieuwe leden voor haar waterpoloteams. Wij zijn op zoek naar studenten, het liefst met enige ervaring. Ons damesteam is de vorige jaren erg goed bezig, met 2 kampioenschappen na elkaar. Wij hopen dat jij je daar ook bij wil voegen! Ook voor mannen is er een plaats, aangezien we al een tijdje een mannenteam van de grond proberen te krijgen.

Bij het meedoen aan een team moet je er wel van uitgaan dat je veel weekenden een wedstrijd moet spelen. Wij raden aan om ongeveer de helft van alle weekenden hiervoor vrij te hebben. Iets meer of minder is echter geen probleem.

Aquamania is naast een waterpolovereniging ook voor de gezelligheid. Wil jij naast het spelen van waterpolo met je teamgenoten ook wel eens een keertje een drankje doen? Dan is dit de perfecte plaats!

Ben je geïnteresseerd? Kom dan eens kijken bij de training van 3 mei! Hiervoor moet je echter wel in het bezit zijn van een USC sportkaart of een dagkaart halen voor die training. Als je meer info wil of juist zeker weet dat je wil komen, stuur dan een mailtje naar polo@aquamanialeiden.nl of stuur een berichtje naar 0620558702. Graag tot gauw!

 

Geplaatst op 11 Jul 2017, om 10:48

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon