LUSV 3X3 nachttoernooi

LUSV 3X3 nachttoernooi

LUSV 3X3 nachttoernooi

in de nacht van 17 op 18 juni

LUSV 3X3 nachttoernooi

Heb jij altijd al je innerlijke NBA star willen laten zien maar daar nooit echt de mogelijkheid voor gehad? Pak dan nu je kans! In de nacht van 17 op 18 juni organiseert LUSV Basketball een nachttoernooi. Een nacht vol basketbal spelletjes, een bbq, drank en feest voor maar 10 euro!

Tijdens de nacht is het de bedoeling om samen met je team zo veel mogelijk punten te behalen. Het team moet uit minimaal 5 personen bestaan en er mogen maximaal 2 LUSV'ers in zitten. Lijkt het je leuk deze competitie aan te gaan of voor het feestje? Schrijf je dan nu individueel of als team in! Inschrijvingen kunnen verstuurd worden naar lusvnachttoernooi@gmail.com. Vermeld hierbij je teamgrootte, je team naam en welke LUSV'ers bij jou in het team zitten.

Verzamel al je huisgenoten, dispuutgenoten, vrienden van vroeger en familie en doe mee!

Geplaatst op 9 Jun 2017, om 10:23

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon