Zomer abonnement USC: 3 maanden goedkoper sporten!

Zomer abonnement USC: 3 maanden goedkoper sporten!

Zomer abonnement USC: 3 maanden goedkoper sporten!

verkrijgbaar vanaf 15 mei!

Zomer abonnement USC: 3 maanden goedkoper sporten!

Al een tijd aan het twijfelen of je dat abonnement gaat kopen of verlengen? Met deze kortingsactie heb je geen excuus meer om nog voor de zomer in actie te komen! Vanaf 15 mei is het namelijk mogelijk om een Zomerabonnement aan te schaffen.

Dit abonnement is vanaf het moment van aanschaf geldig tot en met 31 augustus 2017 en geeft je net als het reguliere abonnement toegang tot ons gehele sportaanbod op twee locaties in de stad. De kosten voor het zomerabonnement bedragen €48,50 en dit geldt voor iedereen! Overtuig je huisgenoot, collega of iemand anders in je omgeving om met je mee te doen, want samen sporten maakt het nog net iets gezelliger.

Dus: vanaf 15 mei kan je inloggen op www.dmsonline.uscleiden.nl en daar het zomerabonnement aanschaffen. Of je komt langs bij de receptie van het USC en koopt het abonnement daar!

Geplaatst op 18 Apr 2017, om 11:07

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon