clubgebouw wordt volledig cashloos

clubgebouw wordt volledig cashloos

clubgebouw wordt volledig cashloos

Vanaf maandag 2 januari kun je alleen nog maar met je betaalpas betalen bij onze sportvelden

clubgebouw wordt volledig cashloos

Steeds meer verenigingen en sportclubs stappen over op contactloos betalen in de kantine en schrappen daarbij het gebruik van cash volledig. Contactloos betalen was al een hele tijd mogelijk in het clubgebouw maar deze nieuwe manier van betalen is samen met het afschaffen van cash niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger en hygiënischer.

Doordat het clubgebouw vooral in het weekend erg druk bezocht kan zijn met de tennis, voetbal, hockey en rugby allemaal door elkaar ontstaan er gemakkelijk rijen in de kantine. Het contactloos betalen is hier een goede oplossing voor. Daarnaast creëert het afschaffen van cashbetalingen een veiligere werkomgeving voor onze medewerkers.

Hygiënisch

Bovendien is het ook hygiënischer. Je hoeft niet meer met contant geld te werken, dus ook niet meer te wisselen. Wanneer je na iedere transactie je handen moet wassen voordat je een tosti of een broodje kaas maakt dan kost dit meer tijd dan wanneer je direct aan de slag kunt gaan in de keuken.

Pinpas

Banken zijn vorig jaar begonnen met het uitrollen van de nieuwe pinpassen voor contactloos betalen. Deze kun je herkennen aan het logo met de vier boogjes. Als je als kantinebezoeker dit logo nog niet op je pinpas hebt staan, kun je het beste snel een nieuwe pas aanvragen bij je bank. Dit is gratis.

Geplaatst op 15 Dec 2016, om 11:15

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon